Mobirise


Even voorstellen

Mobirise
Danielle Hoornenborg
Instructrice

Niet wetende hoeveel mentale en fysieke rust het me zou brengen, begon ik met Hatha Yoga.
Het bleek het begin van mijn persoonlijke yoga pad.
Na altijd commerciële banen gehad te hebben en veel persoonlijk verdriet meegemaakt te hebben voelde ik dat er wat moest veranderen in mijn leven.
Yoga was uiteindelijk het antwoord.


Mijn passie yoga en lesgeven kunnen combineren voelde als een droom en heb de
stap genomen om deze droom te verwezenlijken door mijn eigen yoga studio op te  starten.


In een wereld waarin we veel van onszelf en elkaar vragen, is een rustpunt creëren heel belangrijk, misschien zelfs noodzakelijk. Dit om te kunnen voelen wat ons echt beweegt, wat ons gelukkig maakt en waar we onze tijd en aandacht aan willen besteden. Yoga maakt mij heel gelukkig, het zorgt er voor dat ik een fijner mens ben en heeft daarnaast voor veel (zelf-) inzicht gezorgd. Ik ben altijd op zoek naar meer verdieping. Met mijn internationale opleiding tot Hatha docent aan de Arhanta Yoga Ashram, ben ik in staat de positieve effecten van yoga over te dragen aan anderen. Daarnaast heb ik ook geleerd hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt en weet wat voor wie goed is of waar op te letten. Yoga geeft ruimte en zorgt voor een betere focus, lichaam en geest worden weer verbonden. Na de les voel je’ energieker, rustiger en helderder van geest. 

Naast reguliere lessen elke dag in mijn studio bied ik privélessen, zwangerschapsyoga, stoelyoga op locatie en Business Yoga aan. Op deze manier kan ik meerdere mensen, bedrijven en ouderen ( bijvoorbeeld in verzorgingstehuizen) kennis laten maken met yoga.
Ben je een beginner en op zoek naar een één-op-één les of wil je met een zelf samengestelde groep yoga proberen? Run je een bedrijf en wil je’ medewerkers kennis laten maken met yoga? Wie weet kan ik dan iets voor je betekenen. Je kunt vrijblijvend contact opnemen via mail of telefoon.

Namasté

Danielle

Lessen
  • Hatha Yoga
  • Proeflessen
  • Abonnementen

  • Je Yoga les:
  • Yoga doe je op blote voeten. Een eigen matje mag je meenemen maar hoeft niet, deze zijn aanwezig.
  • Trek comfortabele kleding aan zoals bijvoorbeeld een legging met een shirt of hemdje erboven.

  • © 2023 Yogastudio LOFT.
  • Alle rechten voorbehouden.

Contact
yogastudioloft@gmail.com
+ 31 6 249 372 65
Schrijf je in op  Momayoga
Locatie

Scheidingsweg 6 D,
Weurt

Social